Р`Бони Габриел от САЩ бе коронясана за 71-ата Мис Вселена в

...
Р`Бони Габриел от САЩ бе коронясана за 71-ата Мис Вселена в
Коментари Харесай

Американка с корени от Филипините стана Мис Вселена

Р`Бони Габриел от Съединени американски щати бе коронясана за 71-ата Мис Вселена в събота вечер, съобщи телевизия Си Ен Ен, представена от БГНЕС. Миналата година тя бле първата американка от филипински генезис, спечелила купата Мис Съединени американски щати. Габриел взе короната пред Аманда Дудамел от Венецуела и Андреина Мартинес от Доминиканската република. Конкурсът се организира в Ню Орлиънс, щата Луизиана, като 84 хубавици от целия свят се състезаваха за наградата.

Събота вечер бе последният ден от надпреварата, като елиминациите стесняваха броя на финалистките. Когато Габриел влезе в Топ 5, тя беше запитана: „ Мис Вселена неотдавна направи всеобхватна смяна, позволяваща на майки и омъжени дами да се състезават тази година. Каква е друга смяна, която бихте желали да видите и за какво? “

Габриел отговори, че се надява уредниците на състезанието да усилят възрастовата граница на претендентите. „ За мен бих желал да видя увеличение на възрастта, тъй като съм на 28 години. И това е най-високата възраст за съревнование. И мисля, че е нещо красиво. Любимият ми откъс е „ в случай че не в този момент, тогава по кое време? “ Защото като жена имам вяра, че възрастта не е определяща. Не е на следващия ден, не е през вчерашния ден, а в този момент. Времето е в този момент “, сподели тя.

Родената в Хюстън Габриел е моделка, фешън дизайнерка и инструкторка по шиене, която дава приоритет на околната среда в работата си.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР